Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till att cookies från oss används.

Material för gruppledarutbildningar

Nedan finns powerpoints och annat material som tidigare använts i gruppledarutbildningar som PLUS i Stockholm har hållit. Dessa kan användas fritt, men behöver modifieras efter lokala förhållanden och uppdateras i vissa delar, då KI numera ansvarar för förvaltning och material i landet (förutom Stockholms stad). 

Powerpoint-filer för utbildningsdagarna på gruppledarutbildningen i ABC

Powerpoint-presentation av ABC 
En genomgång av ABC som kan användas för att rekrytera föräldrar på föräldramöten eller presentera för chefer och kollegor på den egna arbetsplatsen. Hänvisas till på s.9 i presentationen för introduktionsdagen.

Exempel på information och schema till gruppdeltagarna inför utbildningen
  • Klicka här för att ladda ner instruktörsguiden. Guiden innehåller bland annat agendor och förslag på innehåll till handledningsträffarna samt mycket annan viktig information om exempelvis rollen som föreläsare, rekrytering och certifiering.
Implementeringsguide
Utvärdering av utbildningsdagarna

Material till certifiering av gruppledare

Kriterier för certifiering
Ladda ner kriterier för certifiering här

Instruktioner till filmuppgift som gruppledarna ska genomföra under utbildningen
Ladda ner filmuppgift här (Observera att du själv får fylla i mailadress och deadline sist i dokumentet innan du kopierar det till gruppledarna)

Färdigheter för instruktörer och gruppledare
Ladda ner listan här

Inlämningsuppgift till gruppledarna "Fem gånger mer kärlek"
Ladda ner uppgiften här

Certifieringsintyg gruppledarutbildning
Ladda ner intyget här

Material för att bedriva ABC

Överenskommelse ABC-verksamhet
Nedan följer ett exempel på överenskommelser med verksamheter som vill bedriva ABC-verksamhet (exempelvis förskolor). Det är framförallt ett stöd för att förankra vad som krävs i form av resurser och tid när man ska arbeta med ABC. Det är skapat av professionella i Botkyrka men kan användas av andra instruktörer och samordnare.

Klicka här för att läsa dokumentet.