Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till att cookies från oss används.

Instruktörsdagen 2 dec 2022

Årets instruktörsdag kommer äga rum den 2 dec via Zoom kl 9-12. Syftet med dagen är att ge alla instruktörer i ABC och Komet möjlighet till påfyllning av kunskap och att nätverka. Dagen kommer omfatta föreläsningar och möjlighet till erfarenhetsutbyte.

Tidigare erfarenheter av att ha liknande evenemang via Zoom har visat att det krävs lite mer tid för möjlighet att diskutera frågor i mindre grupper, vilket är skälet till att relativt stor del av dagordningen är avsatt för detta. Om du inte kan delta hela dagen går det även bra att vara med under viss del.

Dagordning instruktörsdagen 2022

  • Presentation av årets statistik och aktuell forskning
  • Gästföreläsare: Åsa Norman, docent på Karolinska Institutet föreläser om att arbeta med föräldrar inom Kriminalvård och andra utsatta miljöer
  • Diskussion och erfarenhetsutbyte - till exempel om möjligheten att starta en ideell förening för förvaltning av ABC och Komet

Anmälan

En enhet, kommun eller organisation du hör till