Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till att cookies från oss används.

Information till föräldrar

iKomet är en internetbaserad version av Komet som riktar sig till föräldrar med barn i åldrarna 3 till 11 år. Kursen består av 7 avsnitt som tar ca 1-1,5h att gå igenom per gång. Totalt arbetar man med iKomet under 10 veckor. Avsnitten innehåller information i form av text, filmer och frågor samt övningar och planering för att hjälpa föräldrar i vardagen. Just nu bedrivs det forskning av iKomet på Karolinska institutet. För dig som förälder innebär projektet att besvara några frågor före, under och efter ditt arbete med iKomet. Frågorna handlar om ditt och och ditt barns välmående och beteende.


Vill du gå iKomet?

Klicka nedan för en lista över några av de kommuner och organisationer som erbjuder iKomet som en del av sitt reguljära utbud. Förutsättningarna för att gå iKomet kan se olika ut i respektive kommun. Kontakta kontaktpersonen i listan för mer information.