Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till att cookies från oss används.

iKomet-logga.jpg#asset:17125


iKomet har utvecklats av Stockholms stad och Karolinska institutet som en internetbaserad version av Komet 3-11 år. Programmet sträcker sig över 10 veckor. Avsnitten innehåller information i form av text, filmer och frågor samt övningar och planering för att hjälpa föräldrar i vardagen.


Pågående projekt

Nedan finns information och anmälan till de pågående studierna av iKomet. Föräldrar och behandlare som redan arbetar med programmet loggar in genom att klicka på knappen nedan.

iKomet i första linjens psykiatri

I detta projekt jämförs effekter av internet-Komet med Komet i grupp när programmen erbjuds inom första linjens psykiatri. Detta är det första projekt där man jämför programmen i samma studie, istället för att utvärdera dem var för sig.

Läs mer

Implementering och spridning av iKomet

I detta projekt undersöks det hur iKomet fungerar när programmet implementeras i olika reguljära verksamheter. Kommuner och organisationer kan ansluta sig till projektet och därmed använda iKomet som en del av sitt reguljära utbud.

Läs mer