Vi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till att cookies från oss används.

kometabchorizont.png#asset:83


Detta projekt handlar om att sprida föräldrastödsprogrammen Komet och ABC i Sverige (Nationella implementeringsprojektet). I studien jämförs effekterna av programmen beroende på vilken utbildning gruppledarna fått - om de antingen utbildats centralt av Stockholms stad (hur det gick till innan studien startade) eller av instruktörer (utbildade av KI) som arrangerar lokala gruppledarutbildningar. I projektet följs det upp och utvärderas hur kvaliteten och effekten påverkas när programmen sprids på detta sätt.


För professionella

Nedan finns information för professionella som arbetar med eller vill börja arbeta med Komet och ABC inom ramen för forskningsprojektet. För vissa sidor krävs inloggning. Om du saknar detta, be din lokala kontaktperson (listor finns längst ner på denna sida) maila info@ipsykologi.se ditt namn, e-post, och info om vilka utbildningar du har gått/går. Observera att kommunen måste registrera sig för att betala kommunavgiften för att du ska få inloggningsuppgifter. Klicka här för att registrera er och läsa mer om avgiften. Om ni inte har någon kontaktperson på listan behöver ni anmäla det till oss via ett mail till ovanstående adress.

Varför är studien viktig och vilka ska delta? Klicka här för ett filmklipp om detta.Gruppledare – just nu behöver vi särskilt din hjälp med forskningen!

Du som är färdigutbildad gruppledare i ABC, Komet 3-11 år, Komet 12-18 år och/eller Förstärkt Komet ombeds att besvara några frågor om din bakgrund och ditt arbete med ABC och/eller Komet som du hittar på: www.ipsykologi.se/gruppledarenkat

Vi är mycket tacksamma om du har möjlighet att svara på enkäten så snart du kan! Enkäten riktar sig till dig som är klar med din utbildning till gruppledare. Du som är under pågående utbildning besvarar i vanlig ordning enkäterna till gruppledare du finner på www.ipsykologi.se/matningkometabc

Utbildning av instruktörer och gruppledare

Här finns information om var du kan vända dig om du vill utbilda dig till instruktör eller gruppledare.

Läs mer

Material

Här finns information och material för dig som leder föräldragrupper eller utbildar ledare i vårt projekt.

Läs mer

Enkäter

Enkäter gruppledare och instruktörer besvarar i samband med gruppledarutbildningar och föräldragrupper hittas här.

Läs mer

Filmer

Filmer till träffarna.

Läs mer

Statistik

Här finns återkommande rapporter med statistik för kvalitetssäkring.

Läs mer

Vanliga frågor

Här finns en lista över vanliga frågor.

Läs mer